12 грудня 2016
Звіт міського голови Карлівки Олександра Наконечного про рік роботи

Упродовж останнього року відбулося 5 чергових та 8 позачергових засідань сесії міської ради. Всі сесії було проведено в установлені терміни з високою явкою депутатів та їхньою активною роботою під час пленарних засідань.

За цей період було проведено 15 засідань виконавчого комітету міської ради, на яких було розглянуто понад двісті питань із розв'язання проблем життєдіяльності міста.

З січня 2016 року по листопад 2016 року відбулося 18 зустрічей міського голови з громадськістю на виборчих округах міста, де обговорювалися проблеми містян.

Одним із пріоритетних напрямків роботи Карлівської міської ради та її виконавчого комітету є робота із зверненнями громадян. Всього протягом 10 місяців поточного року до Карлівської міської ради надійшло 2323 звернення громадян, з них 2270 письмових та 53 усних.

За звітний період під час проведення особистих прийомів міським головою від громадян надійшло 46 звернень. Під час проведення прямих телефонних ліній було зареєстровано 7 звернень громадян. Основними питаннями, які порушували громадяни, були: працевлаштування, земельні питання, комунальні питання, благоустрій, торгівля та ін.

За період із січня 2016 р. по даний час міською радою розроблено та затверджено сесіями міської ради 15 програм.

За програмою "Підтримка об'єктів комунальної власності Карлівської міської ради" використано на благоустрій міста 4 млн. 15916 тис. грн.

Профінансовано видатків за загальним фондом 10 млн. 441.463 тис. грн., за спеціальним - 5 млн. 92.754 тис. грн.

Виконано поточний ремонт 7 986.84 кв. м асфальтобетонного покриття доріг на суму 1 510 468, 38 грн., 50741, 67 кв. м щебеневого покриття доріг на суму 1 711 362, 74 грн.

Виконано роботи із реконструкції вуличного освітлення від КТП-228, КТП-207, КТП-232, КТП-233 із протяжністю лінії 6, 34 км, встановлено 82 світильника та 4 диференційних лічильника. Тривають роботи із реконструкції вуличного освітлення від КТП-97, КТП-203 КТП-235, КТП-244, КТП-246, КТП-261, КТП-262. Очікувана вартість робіт - 877, 2 тис. грн. Буде проведено 11 418, 7 м лінії, встановлено 156 світильників та 7 диференційних лічильників.