4 серпня
У Миргороді відбудуться пам'ятні заходи до річниці трагічної смерти Олега Супруненка

4 серпня 2018 року у Миргороді націоналісти маршем вшанують пам'ять побратима, очільника Миргородської міської організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода", очільника фракції націоналістів Миргородської міської ради Олега Супруненка.

Збір учасників о 12:00 біля Миргородської ЗОШ №1 (вул. Гоголя 173/2). Вшанування розпочнеться із відкриття пам'ятної дошки Олегу Супруненку на фасаді рідної школи.

О 13:00 біля школи буде сформована колона, яка маршем рушить до Миргородського районного Будинку культури (вул. Воскресенська, 1/141). У руках учасники триматимуть українську символіку та банери з висловами загиблого.

Біля районного Будинку культури діятиме виставка імені Олега Супруненка, на якій будуть представлені партійні та сімейні світлини, його вишиванка, партійний золотий значок, публікації в газетах та инше.

О 14:00 в районному Будинку культури розпочнеться захід пам'яти.

Викладачі, класний керівник та однокласники Олега розкажуть про його дитинство та юність. Одногрупники ‒ про період навчання в Миргородському державному керамічному технікумі імені М.В.Гоголя. Частина заходу буде присвячена партійній діяльності Олега, зокрема періоду Майдану. На завершення присутніх познайомлять з періодом депутатства націоналіста.

Закликаємо усіх небайдужих приєднатися до вшанування пам'яти миргородця, патріота, найдорожчого сина, чоловіка та батька Олега Супруненка.

Довідка: 12 липня 2017 року депутат Миргородської міської ради, "ляшківець" Хачатур Хачатрян та його спільники (Руслан Хачатрян, Левон Марданян, Олександр Гребенюк) жорстоко побили депутата-націоналіста Олега Супруненка, який їхав з роботи. Діючи за заздалегідь розробленим планом, нападники завдали йому тяжких поранень, після чого покинули непритомним на узбіччі. Більше трьох тижнів свободівець перебував у реанімації, а 7 серпня пішов із життя.

Тривають судові засідання poltava.svoboda.org.ua